АКТУАЛЬНО

[5]

“Продажні політики та їх прислужники!” У Верховній Раді відреагувати на наміри телеканалу NewsOne провести телеміст з Росією і звернулися до СБУ



Спікер Ради Андрій Парубій звернувся до СБУ з вимогою відреагувати на наміри телеканалу NewsOne, який входить до медіагрупи Віктора Медведчука, провести телеміст з Росією.

Заяву він зробив на засіданні погоджувальної ради депутатських фракцій Верховної Ради в понеділок. Також він вимагає, щоб Нацрада з телерадіомовлення відібрала у телеканалу ліцензію.

“Продажні політики та їх прислужники вирішили про щось поговорити з ворогами і вбивцями. І тому я хочу закликати сьогодні Службу безпеки України негайно відреагувати на брутальне порушення законів України. Також закликаю Національна рада з питань телебачення і радіомовлення негайно провести засідання і розглянути питання, щоб позбавити антиукраїнські ЗМІ ліцензій на мовлення”, – сказав Парубій.


Рекомендуємо до перегляду: Націоналісти → Зеленському:
Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. 
“Продажні політики та їх прислужники!” У Верховній Раді відреагувати на наміри телеканалу NewsOne провести телеміст з Росією і звернулися до СБУ “Продажні політики та їх прислужники!” У Верховній Раді відреагувати на наміри телеканалу NewsOne провести телеміст з Росією і звернулися до СБУ Reviewed by марія іваночко on 12:27 Rating: 5