"Я звертаюся до усіх українців. Ми не табір і нас не треба ділити. Зараз вами просто маніпулюють політики, які дуже хочуть потрапити в парламент. Різниця між ними одна - перші будуть "грабить", а другі "грабувати". Задумайтеся", - розповів Зеленський.

Президент України попросив українців зберігати спокій та не піддаватися на провокації. Окремо він звернувся до українських журналістів: "Хтось купив ці канали, але не вас. Ви не власність, ви не колекція Медвечука, не слуги Рабіновича. Ви четверта влада. Ви теж слуги народу". Наостанок Зеленський запропонував президенту РФ провести переговори за участі світових політиків у Мінську.

Зазначимо, що нещодавно ведучий програми "Вести недели" на російському пропагандистському каналі "Росія24" Дмитро Кісельов анонсував проведення телемосту "Треба поговорити", який заплановано на 12 липня і відбудеться спільно з українським телеканалом NewsOne. 


Одним з ведучих з боку РФ буде Андрій Малахов, з українського боку - ведучий та генеральний продюсер NewsOne Василь Голованов. 


"Нам треба поговорити, без посередників, без недомовок", - зазначають ведучі майбутнього телемосту у відеоанонсі.