АКТУАЛЬНО

[5]

Телеміст з РФ: З’явилася реакція РНБО



Україна, будучи сильною країною, повинна без зайвих емоцій і паніки реагувати на провокаційні дії з боку Росії, в тому числі на так званий телеміст. Про це у себе в Facebook написав секретар РНБО Олександр Данилюк.

«Порівнювати це непорозуміння з мостом «США-СРСР» в 1986 році, між різними ідеологіями і пропагандистськими машинами, – дешева маніпуляція. Зараз нам пропонують «з’єднати» внутрішньокремлівську пропаганду з її філією в Києві і видають це за «прорив» у відносинах між «братніми» народами», – обурився Данилюк.


Разом з тим секретар РНБО закликав припинити істерику, «особливо тих, хто за останні роки сприяв посиленню позиції кума Путіна Медведчука в Україні». Данилюк підкреслив, що будівництво незаконних мостів вже стає спеціалізацією Росії.

Секретар РНБО вважає, що Україна повинна реагувати впевнено, без зайвих емоцій і паніки.

«Кількість таких провокацій буде тільки збільшуватися. Нам потрібно тримати голову холодною. Працюємо над рішеннями », – підсумував він.

Напередодні стало відомо, що російський пропагандистський канал «Росія» проведе телеміст з українським NewsOne, який контролює кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук. Ця новина просто розізлила суспільство і люди погрожують діяти, якщо не буде адекватної реакції відповідних органів.


Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.

джерело
Телеміст з РФ: З’явилася реакція РНБО Телеміст з РФ: З’явилася реакція РНБО Reviewed by марія іваночко on 11:02 Rating: 5