АКТУАЛЬНО

[5]

"Поранених нічим вивозити, а податківців на гелікоптерах катають" - нардеп


Спецоперація із затримання екс-податківців є фейком, вважає голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк. Фото: УНІАН

Спецоперація із затримання колишніх податківців була операцією прикриття звіту генпрокурора Юрія Луценка.

Про це сказав голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Тому що звіту як такого не було. Це генеральному прокурору треба було працювати цілий рік, щоб прикриватися фейковими операціями, затримувати людей, витрачати на це гроші, гелікоптери залучати.

Генпрокурор мав би знати, що сьогодні критична ситуація із вивезенням поранених з передової. Не маючи чим вивозити поранених, вони вчора продемонстрували фейкову операцію. Це ганебно і не пристойно", - сказав він.

Березюк назвав звіт Луценка "звітом політика".

"Жодної юридичної оцінки я, як не юрист, навіть не почув. Сьогодні правоохоронна система стоїть не на боці охорони закону і людей, а на боці олігархів і замовників злочинів", - зауважив він.

Правоохоронці провели понад 400 обшуків у податківців у 15 областях України в рамках одномоментної антикорупційної операції. Затриманих доставляли гелікоптерами до Києва. Затримали 23 екс-керівників податкових органів.



"Поранених нічим вивозити, а податківців на гелікоптерах катають" - нардеп "Поранених нічим вивозити, а податківців на гелікоптерах катають" - нардеп Reviewed by марія іваночко on 08:42 Rating: 5