АКТУАЛЬНО

[5]

«Чому Красногорівку обстріляли, а всі мовчать? Чому Олена Бондаренко не вимагає врятувати дітей від снарядів «ДНР»? »- Казанський




Український журналіст і блогер Денис Казанський обурене відсутність адекватної реакції з боку суспільства на сильному обстрілі Красногоровки російсько-терористичні війська «ДНР».

Про це пише він на своєму персональному акаунті на Facebook, передає ДІАЛОГ.

«До речі, а де все ті люди, які так сильно турбувалися про дітей Донбасу і вимагали врятувати їх від української армії?

Що трапилося? Чому Красногорівку обстріляли, а всі мовчать? Чому Олена Бондаренко не вимагає врятувати дітей від снарядів ДНР? »- написав він прикріпивши фотографії руйнувань в місті Донецької області.

«Де там вся ця армія фальшивих плакальниць, які сильно переживали за дітей Донбасу? Що таке? Чому всі мовчать? Чому ніхто не вимагає врятувати жителів Донбасу? Або коли снаряди в них летить з боку «ДНР» і російська армія, то діти вже не шкода, так? »- пише казанський.




«Чому Красногорівку обстріляли, а всі мовчать? Чому Олена Бондаренко не вимагає врятувати дітей від снарядів «ДНР»? »- Казанський «Чому Красногорівку обстріляли, а всі мовчать? Чому Олена Бондаренко не вимагає врятувати дітей від снарядів «ДНР»? »- Казанський Reviewed by марія іваночко on 08:37 Rating: 5