АКТУАЛЬНО

[5]

Найкращий засіб від викрадення авто це штучна іржа?


В останні роки в Європі і США з’явився новий тренд – штучна іржа. Дедалі частіше її можна побачити на нових машинах і навіть на суперкарах!
На перший погляд може здатися, що штучна іржа це щось на кшталт безалкогольної горілки. Проте новий тренд поширюється семимильними кроками, майже так само швидко, як реальна корозія на кузові старого автомобіля.

У чому сенс? Однозначної відповіді на це запитання не існує. Але ідея штучного іржавіння почалася з так званих рет-луків (rat look). Спочатку навмисне старіння застосовувалося переважно на хот-родах і старих машинах. Суть «іржавого тюнінгу» – надати автомобілю особливої автентичності та індивідуальності.

І якщо зі старими авто і напіврозваленими раритетами все більш-менш зрозуміло, то до власників нових машин є певні запитання. Знову ж, відповісти на них дуже складно навіть самим власникам.

У Німеччині штучна іржа на свіжих машинах і взагалі стала писком моди. Однак, найцікавіше полягає в іншому…

За даними німецького страхового союзу, штучна іржа чи не найкращий засіб від викрадення авто! Про це свідчить той факт, що «іржаві машини» ніхто ніколи не викрадав.

Як наносять штучну іржу? Все просто – її друкують. Для цього використовується вінілова плівка під іржу, якою обклеюють кузов так само, як, наприклад, матовою плівкою.

Джерело: autocentre
_______
Загрузка...
Загрузка...
Найкращий засіб від викрадення авто це штучна іржа? Найкращий засіб від викрадення авто це штучна іржа? Reviewed by марія іваночко on 21:52 Rating: 5