АКТУАЛЬНО

[5]

«Відсутність перших осіб країни на відзначенні річниці Революції Гідності - це маркер того, що відбувається між владою та суспільством», - політолог

Річниця Майдану перестала бути всеохоплюючим святкуванням хоча б для учасників Майдану, вважає Бортнік.
Відсутність перших осіб країни на вчорашньому відзначенні річниці Революції Гідності це маркер того, що відбувається між владою та суспільством. Сообщает http://ukrreal.info/ua/
Таку думку в коментарі власному кореспонденту UAINFO висловив директор Українського інституту аналізу і менеджменту політики Руслан Бортнік, - повідомляють "Українські реалії" з посиланням на Патріоти України.
Він нагадав, що на відміну від попередніх років, ні Президент України Петро Порошенко, ні Генеральний прокурор України Юрій Луценко, ні Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не вийшли до людей в процесі відзначення річниці Революції Гідності та «публічно не продемонстрували своє ставлення до подій Майдану».
«Президент, щоправда, зробив заяву - відеозапис. Але на мою думку, тези, які він озвучував, суттєво відрізнялися від тих, що звучали попереднього року. Рік тому Президент сказав, що революція не завершена і завершиться лише після того, як будуть досягнуті цілі Майдану: поборена корупція, втілена євроінтеграції тощо. Сьогодні риторика Президента інша. Мені здалося, що перші особи країни не були на Майдані, бо боялися вийти до людей. І те, що вони не вийшли - маркер того, що відбувається між владою та суспільством», - вважає політолог.
А те, що відбувалося вчора, зауважує Р.Бортнік, «випускання пару з постановочними, провокаційними моментами».
«На жаль,події Майдану останнім часом перетворилися на площину для піару правих і праворадикалів. Річниця Майдану перестала бути всеохоплюючим святкуванням хоча б для учасників майдану. Але гарячіше буде у 20-х числах лютого, коли відзначатимемо річницю розстрілу на Майдані», - підкреслив політолог.
Р.Бортнік прогнозує, що ігнорування першими особами країни подій до річниці Майдану матиме серйозний вплив на підготовку протестних акцій у лютому. «Влада зробила ще гірше», - підкреслив політолог.
_______
Загрузка...
Загрузка...
«Відсутність перших осіб країни на відзначенні річниці Революції Гідності - це маркер того, що відбувається між владою та суспільством», - політолог «Відсутність перших осіб країни на відзначенні річниці Революції Гідності - це маркер того, що відбувається між владою та суспільством», - політолог Reviewed by марія іваночко on 22:16 Rating: 5