АКТУАЛЬНО

[5]

"Мы забрали у вас Крым и пол-Донбасса, а со временем заберем и все остальное": Російський бойовик зробив гучну заяву

Терорист не став приховувати, що мріє вільно з російським триколором гуляти вулицями Києва.
Бойовики "ДНР". Фото: ukr.media.Бойовик "ДНР" Олександр Жучковський заявив, що на початку російської агресії в 2014-2015 роках проросійські бандформування відправляли людей в підконтрольні Києву міста Донбасу для збору інформації і ведення підривної діяльності, забезпечуючи їх зброєю і спецзасобами. На ці "роботи" були виділені мільйони рублів, і припиняти розвідку найманці не збираються, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.
"Да, это российская агрессия. Русские - агрессоры, а вы, украинцы, - объекты агрессии. Мы забрали у вас Крым и пол-Донбасса, а со временем заберем и все остальное. Не захотите отдать добровольно - будем забирать силой", - відповів він українці, яка висловила обурення російською агресією.
Жучковський пише, що диверсанти будуть продовжувати працювати в Україні, поки в хід не підуть повноцінні військові з'єднання. При цьому наймит не став приховувати, що мріє вільно з російським триколором гуляти вулицями Києва і ходити на могилу Столипіна. “Мы действуем на территории России - от Донецка до Киева - и будем действовать по своему усмотрению, потому что эта наша земля”, - заявив терорист. Він запевнив, що його країна готова до багаторічної війни заради повернення українських територій до складу РФ.

http://patrioty.org.ua/

"Мы забрали у вас Крым и пол-Донбасса, а со временем заберем и все остальное": Російський бойовик зробив гучну заяву "Мы забрали у вас Крым и пол-Донбасса, а со временем заберем и все остальное": Російський бойовик зробив гучну заяву Reviewed by марія іваночко on 14:16 Rating: 5