АКТУАЛЬНО

[5]

Жінка, яка до смерті забила 2-річну дитину, проведе 8 років за гратами


Дзержинський міський суд оголосив вирок жінці, яка завдала смертельні травми власній 2-річній дитині.
Новину передає Час Пік з посиланням на прес-службу Краматорської місцевої прокуратури.
В ході судових слухань встановлено, що 7 лютого поточного року 32-річна мешканка м. Торецьк Донецької області, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння і намагаючись заспокоїти свою 2-річну дочку, завдала їй кілька ударів по голові та інших важливих частин тіла руками і хлопавкою для вибивання килимів.
В результаті нелюдського поводження матері з рідною дитиною, дівчинка отримала черепно-мозкову травму, закритий перелом кісток носу, численні забої кінцівок, мозкову кому 3-го ступеня, і не дивлячись на зусилля лікарів, 12 лютого померла в міській лікарні.
Під час суду горе-матір, у якої залишилося ще двоє неповнолітніх дітей – 4 і 15 років, не визнала своєї провини в жорстокому побитті молодшої дитини. Однак, державним обвинуваченням, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, було приведено достатньо доказів того, що саме мати винна в загибелі дочки.
Суд підтримав позицію звинувачення, визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України і призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
Джерело.
Жінка, яка до смерті забила 2-річну дитину, проведе 8 років за гратами Жінка, яка до смерті забила 2-річну дитину, проведе 8 років за гратами Reviewed by марія іваночко on 14:10 Rating: 5