АКТУАЛЬНО

[5]

Стала відома причина трагічної смерті поліцейської


Патрульна Аріна Кольцова померла після хвороби, викликаної, за її словами, плювком затриманого нею правопорушника.
Новину повідомив її напарник Михайло Кіндракевич, передає «Преса України».
У Києві померла поліцейська Аріна Кольцова (Птіцман). Як виявилося, причиною її загибелі став правопорушник, якого вона затримала півроку тому і який заразив її хворобою.
«Протягом півроку Аріна боролася з хворобою легень. Хіміотерапія, дитяче харчування, годування через крапельницю, величезна втрата у вазі. Останнім часом її стан погіршувався, не могла їсти .. За словами Аріни, захворіла вона після нового року при затриманні підозрюваного, який плюнув їй в обличчя.. Через деякий час Аріна на плацу знепритомніла, і з тих пір перебувала на лікуванні то в лікарні, то вдома», - розповів її напарник Кіндракевич.
Користувачі соцмереж задаються питанням, яку ж хвороба міг викликати плювок в обличчя. На нього відповіла патрульна Олена Монова, котра близько знала загиблу.
«Не хотіла, не хотіла вона, щоб хтось знав, що у неї туберкульоз. З багатьох причин не хотіла. І тому, що дитина маленька. І тому, що боялася своєю історією відлякати новобранців від служби в поліції, де можна заразитися від плювка в обличчя під час затримання. Великі страхи маленької переляканою Птахи, тепер уже мертвої. Тому і говорили всім - рак, щоб не нервувала вона зайвий раз», - пояснила вона.
За її словами, товариші по службі, рідні та близькі Кольцової потай збирали їй грошову допомогу на карту. І у відкритий доступ виклали її тільки тоді, коли хворій стало зовсім погано. Однак і це не змогло їй допомогти. 
2 Блок 3 Банерна мережа
Стала відома причина трагічної смерті поліцейської Стала відома причина трагічної смерті поліцейської Reviewed by марія іваночко on 09:28 Rating: 5