АКТУАЛЬНО

[5]

Абхазці пригрозили розправою вагітній дружині Мотороли


Бойовик Арсеній Павлов, відомий як «Моторола», відпочив із сім'єю в невизнаній Абхазії. Його дружина Олена назвала курорт брудним, у чому, на її думку, винні ледачі місцеві жителі. У відповідь з боку абхазів посипалися образи і погрози.
Новину повідомляє «Преса України».
Моторола із сім'єю з'їздив в невизнану Абхазію на літній відпочинок, де він побував у Ріці. Олена Павлова - його дружина - виклала відповідні фото в мережі. Також вона опублікувала відгук про Абхазію, назвавши регіон красивим, але неохайним.
«Господь наділив цю землю шалено красивою природою і такими ж неймовірно ледачими людьми. Скрізь срач і розруха незважаючи на те, що з кінця війни пройшло 23 роки», - написала Павлова.

Абхазці обурилися таким невтішним відгуком про них. Вони почали публікувати гнівні коментарі в соцмережах, в яких ображали і погрожували розправою дружині Мотороли. До слова, вона, виявляється, перебуває в положенні.
«Ти їздила по нашій землі зі своїм чоловіком і дитиною, другу носиш під серцем, а говориш такі слова! Ми виживаємо в цих умовах вже більше 20 років. Ми робимо все, щоб зберегти те, що раніше було перлиною, куди їхали люди з усього СРСР, щоб стати здоровими і подивитися на нашу красу. За яким правом ображаєш нас? Ти ким була і що сама зробила, щоб так говорити про мене і моїх рідних? Нехай на твоїй землі живуть ті «мешканці», якими ти обізвала нас. Покарання тебе наздожене!» - пише Саїда Дгебія.
«Ти приїхала до нас в гості, здобула повагу і шану. Тебе зустріли, як царицю, а ти нас обзиваєш? Та хто ти така, щоб судити про людей Абхазії. Ким ти вважаєш себе? За яким правом ти ображаєш мене і мою сім'ю? Ти знаєш, скільки ми працюємо, щоб вижити? Або ти приїхала сюди на все готове і поливаєш нас брудом, щоб показати, що вища за нас?» - коментує Дамей Авідзба.
«Ти не гість, ти гірше свині! Забирайся з нашої землі! Ти забула, звідки ти родом? Ми тобі нагадаємо! Ти живеш з чоловіком, у якого є законна дружина в Росії, ти народжуєш йому дітей і називаєш чоловіком. Він убивця! Він приїхав в чужу країну вбивати і грабувати? Ти в чиєму будинку живеш?... За свої слова відповіси!» - обурився Ашот Атян.
«Мій добрий знайомий, який зробив мені багато хорошого, зараз воює в Донбасі. Він знає про тебе багато, чого не знають люди. Чи ти забула, як була «Каністрою», чи давно ти стала жити в Донецьку і пити пиво в кафе, а не в своїй Семенівці з друзями? Багато в тебе було друзів? Де вони зараз? Що роблять? Напевно, роблять землю твоєї батьківщини красивою? А ти? Ти жінка, а сама несеш війну. Ти чому нас судиш?! Тобі і твоїй землі такого «процвітання» як у нас!» - побажав Радик Якупов.
Нагадаємо, журналіст Іраклій Комахідзе на своїй сторінці в соцмережі розмістив «невелике кримінальне зведення останніх днів з окупованої РФ Абхазії, Грузія, де жертвами місцевого криміналу є «визволителі» з Росії. Так само кілька фотографій викладених в соціальні мережі самими руссо-туристо, що відображають повну розруху і заморожену ситуацію з початку 90-х років, з моменту як в колись квітучу Абхазію прийшов «русский мир».
Абхазці пригрозили розправою вагітній дружині Мотороли Абхазці пригрозили розправою вагітній дружині Мотороли Reviewed by марія іваночко on 09:35 Rating: 5