АКТУАЛЬНО

[5]

Аваков відреагував на можливий військовий переворот в Україні


Український міністр внутрішніх справ Арсен Аваков висловив свою думку з приводу того, що в Україні може початися військовий переворот.
Про це глава МВС написав на своїй сторінці в соціальній мережі, новину передає «Преса України».
За словами Авакова, чутки про можливий військовий переворот в країні є «дурістю». Міністр також підкреслив, що подібні чутки про нібито плановане повалення нинішньої влади не повинні стати приводом для репресій щодо членів добровольчих батальйонів і патріотів.
Слід зазначити, що першим інформацію про підготовлюваний військовий переворот поширив народний депутат Ігор Луценко. За його словами, на сьогоднішній день відразу кілька військових частин в Україні готові почати в країні військовий переворот з метою силового захоплення влади. Депутат також попередив, що в Києві вже йде підготовка до військового перевороту. Нагадаємо, спроба військового перевороту була зроблена в Туреччині 15 липня. Спроба силового захоплення влади провалилася.
2 Блок 3 Банерна мережа
Аваков відреагував на можливий військовий переворот в Україні Аваков відреагував на можливий військовий переворот в Україні Reviewed by марія іваночко on 23:04 Rating: 5