АКТУАЛЬНО

[5]

Про зраду жінки можна дізнатися за її зовнішністю

 
Вчені з Університету західної Австралії в Перті прийшли до сенсаційного висновку, що про вірність жінки можна судити за її зовнішнім виглядом.
Виявилося, що чоловіки підсвідомо можуть визначити, чи зраджує представниця слабкої статі своєму партнерові, дивлячись на її фотографію, повідомляють "Українські реалії" з посиланням на "Ваші новини".
В ході експерименту випробуваним демонструвалося 34 фотографії гетеросексуальних жінок у віці від 20 до 47 років. При цьому 17 з них раніше повідомили вченим, що вони змінювали партнерам два або більше разів, інші 17 - жодного разу. Кожному з піддослідних чоловіків показували по дві фотографії і ставили завдання визначити зрадницю. На подив дослідників, чоловікам вдалося зробити це в 55-59% випадків, що значно перевищує статистичну похибку.
Австралійські вчені припускають, що подібні "надздібності" могли увійти в еволюційні механізми сучасного homo sapiens мільйони років тому, оскільки їх наявність дозволяло чоловікам уникати потенційних зрадниць і тим самим підвищити ймовірність залишити потомство.
"Результати нашого експерименту дають перші свідчення того, що подібні судження (про вірність жінок) можуть містити в собі раціональне зерно. Коли чоловіків просили вибрати більш вірну жінку на одній з двох картинок, вони успішно виконували завдання значно частіше, ніж якби це можна було пояснити випадковістю ", - наголошується в дослідженні, опублікованому Самантою Ліверс, Лі Симонсом і Джиліан Роудс.
Імовірність зради людини може залежати і від її популярності серед представників протилежної статі. Раніше повідомлялося, що Каліфорнійські вчені з Університету Чампан (США) виявили залежність між фізичними параметрами людини (зокрема, її зростом і вагою) і кількістю її статевих партнерів.
 http://ukrreal.info/ua/
2 Блок 3 Банерна мережа
Про зраду жінки можна дізнатися за її зовнішністю Про зраду жінки можна дізнатися за її зовнішністю Reviewed by марія іваночко on 23:17 Rating: 5