АКТУАЛЬНО

[5]

Після пропозиції відвідати Донбас на Заході припинили вимагати виборів - депутат


В даний час провести вибори на окупованих територіях Донецької та Луганської областей провести неможливо, оскільки там відсутні механізми забезпечення безпеки.
Про це під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів заявила народний депутат від фракції "Самопоміч" Ганна Гопко, новину передає "Преса України".
Вона зазначила, що західні партнери різко змінюють свою риторику щодо проведення виборів після того, як їм надходять пропозиції самим поїхати на місце і переконається в тому, що там проводити вибори неможливо.
Гопко заявила, що на Заході всі прекрасно розуміють, що ніякої деокупації, демілітаризації, розмінування території на окупованих частинах Донецької та Луганської областей не відбувається.

>"Тому, очевидно, що сидіти в Берліні, Парижі, Вашингтоні і говорити, що потрібні вибори – це одне, а коли вони приїжджають в Київ і ти їм розповідаєш про щоденні втрати, смерті і про те, що обстріли тривають, є статистика від ОБСЄ, то просто здоровий глузд говорить, що це нереально. Це буде план Путіна, легалізація "ЛНР" і "ДНР", - сказала Гопко.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що вибори на окупованих територіях Донбасу поки проводити неможливо.
 http://uapress.info/
Після пропозиції відвідати Донбас на Заході припинили вимагати виборів - депутат Після пропозиції відвідати Донбас на Заході припинили вимагати виборів - депутат Reviewed by марія іваночко on 08:13 Rating: 5