АКТУАЛЬНО

[5]

Путін готується до Світової Війни, плацдарм в Україні вже створено - Гай


Відомий журналіст Мирослав Гай проаналізував вибачення турецького президента Реджепа Ердогана перед російським Володимиром Путіним і дійшов невтішного висновку: Путін, як і Гітлер свого часу, шукає союзників в Світовій війні, до якої активно готується.
Новину повідомляє «Преса України».
Гай озвучив підозри в тому, що дії Європи щодо Ердогана (геноцид вірмен, затягування з безвізовим режимом) штовхають його на союз з російською стороною. І у Путіна і у Ердогана є потужна військова база. Чому б їм не об'єднатися, як це зробили Муссоліні і Гітлер свого часу?

>«Потрібно виходити з того, що Путін готується до Світової Війни. Гітлер теж був в жахливих умовах, але він знайшов союзників - це і Муссоліні і навіть Сталін, який до останньої хвилини вірив, що обманює він, а не другий. До речі, СРСР постачав рессурси Німеччини і в 41-му... Путін шукає союзників. Йому потрібен час на підготовку. Український плацдарм він вже створив - йдуть косметичні роботи. І він їх знаходить», - стверджує Гай.
Він зробив акцент на резолюцію спільних з РФ цінностей, прийняту раніше в ПАРЄ. Це тривожний знак, що є недоробкою вітчизняних дипломатів і бажанням Заходу задобрити РФ, вважає він.
«Навіть якщо з Донеччини повністю підуть війська рф, у що я не вірю (там зараз танків більше ніж в країнах Балтії та Німеччини разом узятими), Україні потрібно готуватися до повномасштабної. Не вірте данайцям, що дари приносять. Згадайте про Троянського коня. І згадайте скільки тривала підготовка між 1-й і 2-й Чеченськими кампаніями. Наш ворог не ідіот. Коли він буде нападати, то це буде безпощадно, з різних напрямків і з застосуванням всіх можливих засобів», - прогнозує Гай.
Врятувати українців, на його думку, може тільки підготовка до можливості такого сценарію подій. Зараз Україна до війни не готова - тільки до АТО, каже журналіст.
Нагадаємо, український журналіст Осман Пашаєв пояснив тонкощі перекладу листа президента Туреччини Таїпа Ердогана до президента РФ Володимира Путіна, в якому він висловив співчуття родичам загиблого російського льотчика.
 http://uapress.info/
Путін готується до Світової Війни, плацдарм в Україні вже створено - Гай Путін готується до Світової Війни, плацдарм в Україні вже створено - Гай Reviewed by марія іваночко on 08:07 Rating: 5