АКТУАЛЬНО

[5]

На нові комп’ютери та Wi-Fi для нардепів витратять 90 млн. грн


Нардепам закуплять нові комп’ютери
Верховна Рада в рамках впровадження нової електронної системи витратить 90 млн. гривень на комп’ютерну техніку, системи захисту інформації та програмне забезпечення. Про це повідомляє прес-служба Ради.
«Останні закупівлі серйозного обладнання були 10 років тому. Зокрема, й wi-fi у сесійній залі робився тоді. Більш wi-fi ніде в Раді немає. На сьогодні абсолютно нові стандарти, нові підходи. Те обладнання, яке в нас є, не забезпечує вимог, щоб усі люди могли нормально працювати – і депутати, і журналісти», – заявив в. о. керівника Апарату ВРУ Володимир Слишинський. Новою системою облаштують 15 адміністративних будівель, які належать до парламенту і розташовані в Києві.
Як зазначає видання Наші гроші, тендери парламенту передбачають, зокрема, облаштування цілісної системи wi-fi на базі обладнання Cisco, закупівлю тисячі нових комп’ютерів з процесором i5-4670 і 8 ГБ оперативної пам’яті, 47 планшетів для обладнання робочих місць у залі засідань погоджувальної ради і придбання іншої техніки.
Інформаційний Акцент
На нові комп’ютери та Wi-Fi для нардепів витратять 90 млн. грн На нові комп’ютери та Wi-Fi для нардепів витратять 90 млн. грн Reviewed by марія іваночко on 13:57 Rating: 5