АКТУАЛЬНО

[5]

Терористи «ІД» знову погрожують – мішенню може стати Білий дім


«ІДІЛ» в новому відео погрожує атакувати Білий дім
Терористичне угрупування «Ісламська держава» в своєму новому відео погрожує вдарити по Білому дому, а також влаштувати нові теракти у Франції. Про це повідомляє Reuters.
Відео починається з сюжету про теракти у Парижі, відтак показано двох бойовиків, які окремо виступають перед камерою. Відео під назвою «Париж перед Римом» демонструє бойовиків, які погрожують підірвати французькі пам’ятники і обіцяють завдати удару по Білому дому. «Ми підірвемо його, так само, як ми підривали ідолів на цій добрій землі», – говорить один із бойовиків, показуючи на Білий дім.
Директор ФБР Джеймс Комі заявив у четвер, що він не був поінформований про будь-яку переконливу загрозу атаки на зразок тієї, що була в Парижі, в Сполучених Штатах. Речник Держдепартаменту США Джон Кербі повідомив, що в четвер відео обстежували, щоби визначити його «правдивість». «Всі тут, в Сполучених Штатах, сприймають ці погрози серйозно», – сказав він.
Як повідомляв Інформаційний Акцент, раніше «Ісламська держава» випустила відео, на якому погрожує вчинити теракт у Нью-Йорку.
Інформаційний Акцент

http://www.akcent.org.ua

Терористи «ІД» знову погрожують – мішенню може стати Білий дім Терористи «ІД» знову погрожують – мішенню може стати Білий дім Reviewed by марія іваночко on 14:01 Rating: 5