АКТУАЛЬНО

[5]

ВАС ЗОЛОТИЙ БАТОН ВРАЗИВ?!! Погляньте тільки на цю нереальну розкіш відомого нардепа.



Офіційно нардеп не має нічого, проте його тесть став щасливим володарем гігантських палаців і інших багатств, передає Корупція.Інфо
родний депутат Антон Яценко відомий, як автор масштабних схем в області державних закупівель. Щоб оформити тендер раніше доводилося платити підконтрольним депутату організаціям данину. Про це в Facebook пише журналіст-розслідувач Денис Бігус.



“А 5 років тому Антон ледве не нагнув всю купівлю-продаж нерухомості. Всю взагалі. Щоб зробити будь-яку операцію, треба було “отбашлять”. А, ви схему вловили. При цьому Антон вже 10 років сидить в парламенті депутатом. І раніше його декларації були взагалі порожніми. А зараз. А тепер в них теж ні..ра немає, ХА! “, – продовжує історію депутата Бігус.


Однак журналістам вдалося з’ясувати, що на тестя Яценка в Києві записана нерухомість вартістю $ 10 млн.


-- M342155Composite Start -->
Крім того, у нього є палац в елітній Конча-Заспі площа якого 1500 кв.м.


Парадокс полягає в тому, що за майно, записане на тестя, нардепу нічого не загрожує.

“А ось схеми десятирічної давності ніякого терміну не мають. І за них Антон, якщо про нього згадає НАБУ – отримає термін. Але НАБУ не згадує про Антона. Антону через це нудно. А мені – сумно”, – резюмує Бігус.
ВАС ЗОЛОТИЙ БАТОН ВРАЗИВ?!! Погляньте тільки на цю нереальну розкіш відомого нардепа. ВАС ЗОЛОТИЙ БАТОН ВРАЗИВ?!! Погляньте тільки на цю нереальну розкіш відомого нардепа. Reviewed by марія іваночко on 08:41 Rating: 5