АКТУАЛЬНО

[5]

“Перша леді їй позаздрить”: А ви знаєте як виглядає і чим займається дружина Геращенка.


Нова дружина нардепа Геращенко – конфліктолог, а пасинок – його тезка, передає Коррупція.Інфо

Депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Антон Геращенко не любить поширюватися на теми свого приватного життя. Про його сім'ю майже нічого не відомо.

За нашою інформацією, пан Геращенко в 2015 році розписався з 36-річною Олесею Шамбуровою, уродженкою Маріуполя. У світло вони виходили разом одного разу. Пару помітили в столичному кінотеатрі "Оскар" на прем'єрі фільму "Поводир".


Олеся була з сумочкою Dior Panarea Bag і якщо це оригінал, то ціна аксесуара близько 32 тис. Грн.

Як для нардепа, так і для його обраниці – це вже другий шлюб. Познайомилася пара в Харкові, де дівчина працювала в юридичній конторі Conflicta.net в офісі на головній площі міста. Шамбуров спеціалізується на незвичайній справі, вона займається Медіаторством.



Простіше кажучи, вона посередник, який допомагає сторонам вирішити спір. Свого роду – "мировий суддя". Як вдалося дізнатися "Стране", зараз Олеся очолює неурядову організацію Український центр "Злагода". Ця контора проводить тренінги та семінари на теми управління конфліктами і їх мирного врегулювання.

У Шамбурової є син Антон від першого шлюбу. Школяр захоплюється спортом і бере участь в марафонських забігах.

Джерела, наближені до пари говорять, що найближчим часом у Антона і Олесі буде спільна дитина, але сам Геращенко в розмові зі "Страною" це не підтвердив: "На жаль, поки це не так".


Проживають молодята в квартирі дівчини на Позняках в Києві. Власного житла, судячи з декларацій за 2013 і 2014 рр, у Геращенко в столиці немає. Після весілля політик подарував дружині кросовер Honda Crosstour, відвіз відпочивати взимку в теплий Майамі (США), а влітку – в Грецію.



“Перша леді їй позаздрить”: А ви знаєте як виглядає і чим займається дружина Геращенка.  “Перша леді їй позаздрить”: А ви знаєте як виглядає і чим займається дружина Геращенка. Reviewed by марія іваночко on 22:36 Rating: 5