АКТУАЛЬНО

[5]

В ЯРЕМЧІ НАЦРАДА І СБУ ПРИПИНИЛИ ТРАНСЛЯЦІЮ РОСІЙСЬКИХ КАНАЛІВ У ГОТЕЛІ

На готель поскаржився його відвідувач

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення спільно зі Службою безпеки України припинили показ у готелі «Станіславський», розташованому у місті Яремче Івано-Франківської області російських телеканалів, які ретранслювалися через супутник.

«На початку вересня надійшла скарга від жителя Києва, що в номерах закладу є можливість перегляду російських каналів “Первый канал. Всемирная сеть” і “Россия 24”.

За результатами співпраці з Управлінням Служби безпеки України в Івано-Франківській області й профілактичної бесіди його працівників із керівництвом готелю у цьому закладі припинено показ обмежених для ретрансляції в Україні російських телеканалів, які поширювалися із супутника», – йдеться у повідомленні.

Регулятор зазначив, що в разі виявлення подібних фактів відповідна робота проводитиметься і надалі.

За даними аналітичної системи YouControl, власником ТОВ «Карпатський стандарт», яка володіє готелем «Станіславський» є Марія Степанівна Костюк, яка є дружиною колишнього голови Львівської ОДА Михайла Костюка. Костюк займав посаду львівського губернатора із листопада 2011 до березня 2013 року, а ще раніше (2008-2011 рр) працював гендиректором «Укрзалізниці»..



В ЯРЕМЧІ НАЦРАДА І СБУ ПРИПИНИЛИ ТРАНСЛЯЦІЮ РОСІЙСЬКИХ КАНАЛІВ У ГОТЕЛІ В ЯРЕМЧІ НАЦРАДА І СБУ ПРИПИНИЛИ ТРАНСЛЯЦІЮ РОСІЙСЬКИХ КАНАЛІВ У ГОТЕЛІ Reviewed by марія іваночко on 21:31 Rating: 5