АКТУАЛЬНО

[5]

Природа збожеволіла!!! В Україні ВИПАВ СНІГ, те, що відбувається, наводить на всіх жах. Краще з дому не виходити… (ФОТО)



Сніг також засипав столицю Чилі.

Негода завдає шкоди людям в усіх куточках планети: десь випав сніг посеред літа, десь тайфун убиває все живе на своєму шляху, десь не припиняються зливи, а десь палають величезні ліси.

Про це йдеться в сюжетах програм ТСН.Ранок та “Сніданок з “1+1”.

На Закарпатті посеред літа раптово випав сніг. Відповідні дописи з фото ширять жителі Воловецького району. Люди пишуть, що перед незвичним погодним явищем різко впала температура. Після цього пішов дощ, що не віщував нічого незвичного. Проте коли його доповнив мокрий сніг і град – стало трохи дивно.










Закарпаття не єдине місце, де раптово засніжило. Жителі Чилі повикладали відео та фото, на яких столиця держави Сантьяго – в снігу. І хоч в країні зараз дійсно зима, сніг там – дуже рідкісне явище.

Тим часом Азією промчав тайфун Талас – повалені дерева, затоплені вулиці та розбиті машини. Під удар стихії потрапили В’єтнам та південний Китай. І, якщо китайським рятувальникам довелося розбирати купи сміття і завалені дерева, то на в’єтнамській землі тайфун став смертоносним. Стихія вбила щонайменше двох людей. Негода паралізувала роботу аеропортів та перекинула кілька рибальських суден. Семеро моряків дістали травми, іще шістьох вважають зниклими безвісти.

А в Чорногорії евакуюють туристів через лісові пожежі. Про те, що евакуація відбувається у двох центральних регіонах країни, повідомили в українському МЗС. Потерпає від вогню і південна частина Чорногорії, палає, зокрема, поблизу столиці, міста Подгориця. Охопило полум’я лісових пожеж і сусідню Хорватію, там вже згоріло кілька будинків. Загасити вогонь в обох країнах намагаються сотні пожежників, однак, їм заважає сильний вітер.



Природа збожеволіла!!! В Україні ВИПАВ СНІГ, те, що відбувається, наводить на всіх жах. Краще з дому не виходити… (ФОТО) Природа збожеволіла!!! В Україні ВИПАВ СНІГ, те, що відбувається, наводить на всіх жах. Краще з дому не виходити… (ФОТО) Reviewed by марія іваночко on 08:16 Rating: 5