АКТУАЛЬНО

[5]

Кияни, не залишайтеся байдужими: У головний військовий госпіталь привезли важкопоранених бійців - волонтер (фото)

Адреса госпіталю: м.Київ, Госпітальна, 18.

У Київський військовий госпіталь привезли важкопоранених бійців. Фото:Facebook

У київський Головний військовий госпіталь надійшли важкопоранені на сході України бійці. Про це у своєму Facebook повідомила волонтер Наталя Юсупова, передають Патріоти України.

"У київському госпіталі знову борт з пораненими .. Бачити 19-річного хлопчиська сивим, видовище жахливе!!! Знову важкі і знову зовсім молоді хлопці. Хочу подивитися в очі тим, хто бере їх на війну. Невже своїх дітей немає або чужих не шкода??? І думка про те, що рано чи пізно кожен відповість за скоєне не гріє", - написала волонтер.



Важкопораненим бійцям потрібні вода, соки, кава, чай, постільна білизна, серветки, йогурти, фрукти, овочі, знеболююче (дексалгін і кетанол). З одягу - футболки та шорти.

"Кияни, не залишайтеся байдужими, допомагайте госпіталям", - додала Юсупова.

Адреса госпіталю: Госпітальна, 18. До Наталі Юсупової можна звертатися за тел +380 (97) 282 64 14. Карта для перерахування коштів: 4176 4900 0009 0459 Ветвицька Наталія Вікторівна ("ПриватБанк").







Кияни, не залишайтеся байдужими: У головний військовий госпіталь привезли важкопоранених бійців - волонтер (фото)  Кияни, не залишайтеся байдужими: У головний військовий госпіталь привезли важкопоранених бійців - волонтер (фото) Reviewed by марія іваночко on 22:07 Rating: 5