АКТУАЛЬНО

[5]

Тука прагне диктатури для України: "Сповідь" політика змусила замислитись багатьох



Нинішній політичний устрій України не має нічого спільного з демократією, точно також як і всі політичні об'єднання не мають нічого спільного з політикою.

З такою заявою виступив заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука в ефірі «Великого інтерв'ю» на телеканалі NewsOne, повідомляють Патріоти України.

«Той державний лад, який ми маємо сьогодні, він не в змозі вивести нашу країну з тої найглибшої кризи, в якій ми опинилися.

Я прихильник більш жорстких заходів - диктатури. Те, що ми маємо зараз, нам просто вішають локшину на вуха, називаючи це демократією. Не думаю, що вибори, які продаються, які купуються на виборних дільницях, потім купуються в судах, а потім формуються за рахунок грошей - це наше світле майбутнє», - підсумував Тука.










Тука прагне диктатури для України: "Сповідь" політика змусила замислитись багатьох Тука прагне диктатури для України: "Сповідь" політика змусила замислитись багатьох Reviewed by марія іваночко on 08:29 Rating: 5