АКТУАЛЬНО

[5]

Українська співачка рознесла ватного російського продюсера


Анастасія Приходько жорстко висловилася про Пригожина.

Українська виконавиця Анастасія Приходько досить емоційно відреагувала на згадку про те, як її "травив" російський продюсер Йосип Пригожин. Свого часу він називав Приходько "помилкою", звинувачував у зраді та нацизмі, - повідомляють "Українські реалії" з посиланням на znaj.ua


До таких методів продюсер вдався з помсти за те, що українська співачка обійшла його дружину Валерію у відборі на конкурс "Євробачення-2009".


"Давайте не будемо! Дуже багато честі про нього говорити! Ви можете зробити такий заголовок-послання для російських медіа:" Пригожин! Пішов ти в ж * пу! ". Фу, такий бридкий чоловік ...", - сказала Приходько в інтерв'ю.




Зазначимо, що сьогодні російський продюсер знайшов новий об'єкт для своїх скандальних висловлювань і інтриг – оперну співачку Марію Максакову, вдову екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, убитого в березні цього року в центрі Києва.


Додамо, що Пригожину і його дружині заборонений в'їзд в Україну.


Українська співачка рознесла ватного російського продюсера  Українська співачка рознесла ватного російського продюсера Reviewed by марія іваночко on 08:31 Rating: 5