АКТУАЛЬНО

[5]

ГАРНА НОВИНА!В ЄС можуть скасувати роумінг для України


Європейський Союз може скасувати роумінг для шести країн - України, Грузії, Азербайджану, Молдови, Білорусі та Вірменії / фото: 3dnews

Європейський Союз може скасувати роумінг для шести країн Східного партнерства - України, Грузії, Азербайджану, Молдови, Білорусі та Вірменії.

Про це заявив глава відділу сервісу зовнішніх дій Європи в ЄС Борис Ярошевич, передає "Грузія Онлайн".

"Якщо ви подорожуєте по країнам ініціативи Східного партнерства, або з цих країн в Європі, тоді податок роумінгу дуже дорогий. Податок роумінгу скасований в Європі, і зараз ми хочемо зробити те ж саме з шістьма країнами-партнерами", - зазначив він.


Це стане можливо за умови запровадження єдиного тарифу зв'язку, узгодженого з мобільними операторами, проте повна реалізація даної ініціативи буде можлива не раніше, ніж у 2020 році.

У ніч на 11 червня громадяни України з біометричними паспортами отримають право на безвізовий в'їзд до країн ЄС і країн-членів Шенгенської зони за межами Євросоюзу.




ГАРНА НОВИНА!В ЄС можуть скасувати роумінг для України ГАРНА НОВИНА!В ЄС можуть скасувати роумінг для України Reviewed by марія іваночко on 12:47 Rating: 5