АКТУАЛЬНО

[5]

Порошенко з дружиною втік від народу під крики: "Ганьба" і "брехло"(ВІДЕО)

Під час відвідування Президента України Петро Порошенко історико-меморіальний заповідник «Биківнянські могили» між ним і присутніх відбулися словесна перепалка.

Про це передаєМИР з посиланням на Поліграф.

Як повідомляється, суперечка виникла, коли Глава держави вже почав йти.

«Як так, що в найбіднішій державі Європи найбагатший Президент?» - звернувся до Петра Порошенка один з присутніх.

Також присутні зажадали від Президента «притримати суддів, щоб не крали». У свою чергу Петро Порошенко відповів, що судова реформа зараз проводиться саме для цього.

Український лідер також намагався відповісти і на інші питання, але його почали перебивати. У підсумку, Президент перервав спілкування, вирішивши піти. Коли він і його дружина Марина Порошенко вже покидали територію заповідника, слідом їм мчали лайки і крики: «Ганьба», «брехло», «Ганьба».

Як можна побачити на опублікованому відео, на виїзді їх чекав автомобільний кортеж.

Як відомо, вчора, 21 травня, на території історико-меморіального заповідника «Биківнянські могили» Петро Порошенко разом з дружиною взяв участь у церемонії вшанування пам'яті жертв політичних репресій.


Порошенко з дружиною втік від народу під крики: "Ганьба" і "брехло"(ВІДЕО) Порошенко з дружиною втік від народу під крики: "Ганьба" і "брехло"(ВІДЕО) Reviewed by марія іваночко on 08:29 Rating: 5