АКТУАЛЬНО

[5]

Модель Victoria’s Secret відгамселила відому американську акторку

Стеллу Максвелл звинувачують у тому, що вона побила Крістен Стюарт.
Зірку вампірської саги все частіше можна побачити у компанії дівчат. 26-річна Крістен вже встигла спробувати своє щастя з Алісією Каргайл. Стюарт також приписують стосунки з колишньою коханою Кари Делевінь, 34-річною співачкою Енні Кларк, яка виступає під псевдонімом St.Vincent. Тепер навіть з'явилася інформація, що акторка зацікавилася моделлю Victoria `s Secret Стеллою Максвелл.
Наскільки сильні почуття пов'язують Крістен і Стеллу, сказати складно, але саме Максвелл західна преса звинувачує у тому, що трапилося з Крістен, пише сайт starslife.ru.

Папараці підловили акторку, коли вона виходила з будинку. Зовнішній вигляд Стюарт шокував фотографів. Здавалося, на Крістен немає живого місця: ноги побиті, великий синець під оком, а губа розбита до крові.
Журналісти підозрюють, що саме Стелла причетна до побиття Крістен, тому що дівчата провели вихідні разом вдома у Стюарт. Втім, знаходяться і ті, хто захищає модель, кажучи, що Крістен могла перебрати з алкоголем і просто впасти. 
_______
Загрузка...
Загрузка...
Модель Victoria’s Secret відгамселила відому американську акторку Модель Victoria’s Secret відгамселила відому американську акторку Reviewed by марія іваночко on 07:42 Rating: 5