АКТУАЛЬНО

[5]

Войцех Балчун: "З усією відповідальністю і тривогою заявляю..."


З усією відповідальністю і тривогою заявляю: зараз відбувається нечуване ганебне торпедування всіх наших останніх кроків, особливо у кадровій сфері. Новопризначені керівники зіткнулись з реальними погрозами фізичної сили. Ці погрози йдуть від конкретних осіб, очевидно афільованих з чиновниками з високих владних кабінетів. 
Наша спроба навести лад у сфері розподілу порожніх вагонів зіткнулась з жорсткою протидією старої системи. У хід пішли погрози, хакерські атаки на наші сервери і системи, у ці хвилини заблокована робота офіційного сайту Укрзалізниці. 
Все це є свідченням того, що система не збирається здаватись і не гребуватиме жодними засобами, щоб зберегти існуючий стан речей. Інформую про цю безпрецедентну ситуацію суспільство і керівника українського уряду, чия безумовна підтримка дала нам можливість розпочати реальні реформи у компанії!
P.S. Щойно у аеропорту скасував відрядження до Відня і зустріч з керівництвом австрійської залізниці через ситуацію в УЗ. 
Джерело http://viche.net.ua/
_______
Загрузка...
Загрузка...
Войцех Балчун: "З усією відповідальністю і тривогою заявляю..." Войцех Балчун: "З усією відповідальністю і тривогою заявляю..." Reviewed by марія іваночко on 18:22 Rating: 5