АКТУАЛЬНО

[5]

Ворожіння на дітей: дізнайтесь скільки їх у вас буде

Ворожіння на дітей — завжди було одним з найпопулярніших в усі часи для жінок. Будь-яка дівчина з дитинства представляє себе матір’ю, планує число дітей, ким вони будуть, як їх виховувати, та навіть як їх буде звати. Але не все в житті піддається нашим бажанням і не на все ми можемо вплинути. Чи вплинути повною мірою. Найчастіше це питання любові і дітей. Проте, декуди таки можна зазирнути вже сьогодні! У цій статті ми детально розберемо питання кількості дітей та їх статі на прикладі трьох видів найпопулярнішого в Україні гадання: ворожіння на воді, ворожіння на каменях і по лініях долі на руках.
Всі наведені нижче способи ворожіння є безпечними, але при цьому існують обмеження. Перше: ви можете гадати тільки на майбутніх дітей, тобто на те, скільки дітей у вас ще буде. Друге: ворожити можна тільки один раз, всі наступні спроби не будуть давати результату. Третє: гадати може тільки жінка, яка насправді хоче дітей. І останнє: якщо ви упереджено та з осторогою відноситесь до ворожіння – не гадайте! У цьому випадку ви точно не отримаєте правдивого результату. Все потребує довіри.
Якщо умови всіх пунктів задовільнено, то пропонуємо приступити до ворожіння!
Ворожіння на число дітей з ниткою та голкою

Цей спосіб може також дати відповідь на питання про стать дитини.
Нам знадобиться голка і світла нитка, найкраще біла. Протягніть нитку в голку. Руку розташуйте вільно в повітрі долонею вгору паралельно підлозі, всі пальці разом, окрім великого, який відставлений убік.
Далі будемо гадати на кількість дітей і на їх стать в тій же послідовності, як вони будуть народжуватися.
Спочатку задайте у Всесвіт запитання: “Скільки в майбутньому у мене буде дітей?”.
Тепер три рази опустіть голку в простір між пальцем і долонею, після чого піднесіть над долонькою. Якщо голка гойдається як маятник, то перша дитина — хлопчик, якщо крутитися — дівчинка. Якщо майже не рухається, то в найближчому майбутньому вам не судилося мати дітей. Процедуру можна повторювати доти, доки маятник не перестане якось реагувати на ваш запит. Відповідно число, до якого ви дійшли і буде кількістю ваших діток в майбутньому.
Ворожіння на кількість дітей по руці
Переходимо до одного з найпопулярніших способів ворожіння по руці – скільки буде дітей.
Подивіться на ліву руку. Вам потрібно знайти лінії дітей. Вони розташовуються прямо під мізинцем і є вертикальними. На малюнку ці лінії підкреслені жовтим кольором.


Число чітких ліній вкаже вам число дітей. Особливий інтерес представляють глибокі лінії. Це говорить про народження сильної і успішної дитини. Переривчасті лінії — поганий знак, народиться слабкий дитина, з якою будуть проблеми. Можна так само робити припущення про стать дитини: довга лінія — хлопчик, коротка — дівчинка.
Ворожіння по камінню на кількість дітей

Можливо, це вас здивує, але цей досить простий предмет здатний давати відповіді на найскладніші питання, тому що з плином часу камені вбирають велику кількість інформації. При цьому зберігають вони тільки корисну, обрану інформацію. Що й дозволяє нам навіть взнати кількість дітей за їх допомогою.
Отже, візьміть кілька каменів і маркер. Напишіть різні цифри на каменях. Якщо написати що-небудь не виходить, то можна використовувати шматочки паперу і писати на них, після чого прикріпити їх до каміння. Помістіть все у воду написами догори. Поступово папір буде відклеюватися, а чорнило стиратися, тобто цифри ставатимуть все менш чіткішими. Та для нас важливою є саме остання цифра, яка залишиться і яку можна буде прочитати. Це і буде числом дітей.
Спробуйте! ;) Переконатись у тому правда це чи ні, можете лише Ви самі.

Перекладено та доповнено: news.ua482.com.ua
_______
Загрузка...
Загрузка...
Ворожіння на дітей: дізнайтесь скільки їх у вас буде Ворожіння на дітей: дізнайтесь скільки їх у вас буде Reviewed by марія іваночко on 17:42 Rating: 5