АКТУАЛЬНО

[5]

"Реформи не повинні бути такими болючими для людей", - Івченко про акції протесту у Києві

"Батьківщина" не є організатором акцій протесту, які відбуваються в Києві. Ми не подавали заявки на проведення мітингів та зібрань. Про це у ефірі телеканалу ZIK "Перші про головне" вчора, 14.11.2016 року, заявивнародний депутат від "Батьківщини" Вадим Івченко.
"Я не чув від керівника Нацполіції Києва про будь-які політичні сили, які заявили про те, що вони будуть проводити масові протести. Він говорив про громадські організації. Жодної політичної сили, я знаю, що там точно немає. Тому, що люди виходять з тими вимогами й проблемами, які є: селяни з сільськими проблемами, бюджетники з зарплатами, з тарифами, підприємці з корупцією, фермери з рейдерами", - повідомив Івченко. 
Нардеп наголосив, що партія "Батьківщина ніколи не подавала заявки на проведення цього протесту.
"Нас прив'язують до нашої риторики, бо ми завжди говоримо, що те, що робить влада - вона робить знущання над українським народом, над певними категоріями, над цілими галузями. Наша відмінність у тому, що ми зовсім інше пропонуємо, зовсім інше ставлення. І реформи не можуть бути такими болючими, якщо влада буде перш за все думати про людей", - пояснив Івченко. 
Нардеп наголосив, що не можна звинуватити вкладників, які втратили у 82-х банках України 400 млрд. гривень. Ці гроші - це депозити, поточні рахунки. 
На запитання, чи варто у цьому (у протестах) вбачати якісь плани чи наміри дестабілізувати ситуацію в країні, нардеп відповів, що впевнений у тому, що це мирні акції, мирні зібрання.
" І для цього також була Революція гідності - кожна людина може висловити свою думку і своє невдоволення владою. Звичайно, всі ці зібрання мають проходити в межах діючого законодавства і я тут повність згоден з керівником Нацполіції. Але це в такій же мірі має відноситись і до правоохоронників, які забезпечують дотримання правил безпеки", - нагадав Івченко.

_______
Загрузка...
Загрузка...
"Реформи не повинні бути такими болючими для людей", - Івченко про акції протесту у Києві "Реформи не повинні бути такими болючими для людей", - Івченко про акції протесту у Києві Reviewed by точка зору on 18:04 Rating: 5