АКТУАЛЬНО

[5]

Сергій Якимчук: Нас укотре обманули. Ми програли?

Сергій Якимчук, активіст
ЦЕЙТНОТ.
Що ми маємо сьогодні?
З одного боку Люди побачили і зрозуміли, що їх вчергове обманули і вони програли. Жодних змін в країні не відбулося, жити стало ще гірше і бідніше, корупція процвітає і розкрадання України продовжуються. Найгірше те, що жоден злочинець, корупціонер і зрадник новою владою не покараний, навпаки – став її членом.пишеhttp://www.akcent.org.ua/
А ще Люди також зрозуміли, що будь-які нові позачергові, чергові вибори не приводять Людей до влади за будь-яких розкладів.
Відповідно люди мають Право на повстання і досвід їм показав, що карати вже треба своїми руками, щоб врешті-решт розставити всі крапки над «і», усунувши таким чином раз і назавжди всю провладну нечисть.
Водночас це розуміють і усвідомлюють всі провладні пропагандони, тому вони кричать в унісон, що будь-який народний протест, як то Новий Майдан тощо проти них, спровокує «широкомасштабний наступ» і «Путін нападе!».
Тобто люди стоять перед вибором:
а) врешті визнати себе бидлом і кріпаками і продовжувати мовчки споглядати на корупцію, розпил бюджету, отримання траншів і виведення коштів в офшори і тощо, але мати гарантію від Путіна про ненапад, а лише маневри на Донбасі.
б) змести нарешті всю провладну нечисть, влаштувавши їм Народний Гнів і показати «Ніч довгих ножів» тощо, і все таки отримати наступного дня широкомасштабний наступ чи спробу Путіна захопити України. А там як Бог дасть… Бо можна і країну втратити розірвавши її на шматки.
Оскільки люди терплять і не влаштовують протестів, виходить, що вони схильні ухвалити «Соломонове рішення» і не розривати своє дитя.
Виходить це зрозуміли і чиновники, які вже не бояться Народного гніву і тому продовжують сидіти на тих самих схемах, спокійно грабуючи країну і виводячи кошти в офшори чи переводячи їх в готівку. Значить їх все влаштовує, і тому нічого міняти вони не будуть
Якщо Народ такий виявився розумний і зупинився, ухваливши «Соломонове рішення» (або ще не дійшов у свому гніві до межі неповернення), то чому чиновники не можуть зупинитися в своєму гріховному падінні і розкраданні? Адже своїми діями вони ведуть країну до економічної прірви, бо глобальні розкрадання і виведення коштів закінчиться тим, що нашу землю просто заберуть за борги без жодного пострілу чи широкомасштабного наступу.
Висновок:
Виходить в Народу і у «Влади» зовсім різна мета щодо України.
А тепер скажіть мені, хто розумний, і що робити?! :
 Сергій Якимчук
_______
Загрузка...
Загрузка...
Сергій Якимчук: Нас укотре обманули. Ми програли? Сергій Якимчук: Нас укотре обманули. Ми програли? Reviewed by марія іваночко on 09:06 Rating: 5