АКТУАЛЬНО

[5]

В цьому звичайному на вигляд ангарі знаходиться інший світ. Зазирнувши всередину, ти втратиш дар мови!

В самому центрі Німеччини знаходяться тропічні острови...
Просто неймовірно, яких висот зміг досягти технологічний прогрес. Ми вже досить спокійно ставимося до різних ноу-хау і черговим диво-винаходам. Але в світі все одно є речі, які змушують нас захоплено ойкнути! Передає http://blyskavka.top
Дивно, але практично в самому центрі Німеччини, в Бранденбурзі, знаходяться тропічні острови. Так-так, прекрасна лагуна з прозорою водою і білосніжним піском, на березі якої ростуть пальми й щебечуть екзотичні птахи! Але найдивніше, що це чудо розмістили в незвичайному місці.

Тропічні острови розташовані в звичайному ангарі. Єдине, чим раніше була примітна будова, це своїми колосальними розмірами. Адже це був елінг для дирижаблів. Його довжина сягає 360 метрів, а ширина – 210 метрів.

Сам ангар належав раніше фірмі Cargolifter AG. В середині 90-х років її власники хотіли відродити виробництво дирижаблів для транспортування негабаритних вантажів. Однак ідея себе не виправдала, й фірма збанкрутувала.

Так би й залишився гігантський ангар пустувати, якби на нього не поклав око малайзійський концерн Tanjong.

На гроші азіатських спонсорів в колишньому ангарі побудували унікальний парк відпочинку з власним мікрокліматом. Басейни обладнали в стилі природних водойм, а навколо них висадили тропічну рослинність.
Загрузка...
Загрузка...
В цьому звичайному на вигляд ангарі знаходиться інший світ. Зазирнувши всередину, ти втратиш дар мови! В цьому звичайному на вигляд ангарі знаходиться інший світ. Зазирнувши всередину, ти втратиш дар мови! Reviewed by марія іваночко on 11:29 Rating: 5