АКТУАЛЬНО

[5]

Молодий політбомонд: хто ці юні таланти в українській владі. Іфографіка

Подобається? тисни Like!


Попадання в ряди політичного бомонду – справа тривалої і копіткої роботи, результат накопичення досвіду, навичок і зв’язків … але декому вдається скоротити цей шлях, зробивши стрімку політичну або чиновницьку кар’єру ще в досить юному віці.
Останнім часом українська влада під гаслом вливання «свіжої крові» в ряди вищого політичного і державного керівництва не раз дивувала українців своїми кадровими рішеннями. Останнім таким «відкриттям» стала 24-річна Анастасія Дєєва, про яку дуже добре відгукується Арсен Аваков, тоді як громадськості вона відома перш за все своїм юним віком і відвертими фото, які легко знайти в мережі, пише джерело.
Сама Дєєва не вважає свій вік непристойно молодим для такої посади, говорить, що очікувала такої реакції і обіцяє довести, що вона в МВС не дарма.
Раніше майже з таким же запалом публіка обговорювала потрапляння в список «Радикальної партії» і обрання народним депутатом Олени Кошелевої – харківської красуні 1990 року народження, яка нібито була волонтером у військовому госпіталі, хоча цього так ніхто не зміг підтвердити. Зате багато хто пам’ятає, як зніяковіла пані Кошелева, коли журналісти запитали її про державний устрій України. Власне, цим все сказано.
Викликало подив і призначення главою одеської митниці Юлії Марушевський – учасниці євромайдан 1989 року народження, яку взяв під крило Саакашвілі і яка не протрималася на цій посаді і тижня після відставки свого впливового покровителя.
У список «юних талантів» входить ще один представник «Радикальної партії» – Андрій Лозовий. Як і Марушевскій, йому всього лише 27 років, а він уже народний депутат України. Але бентежить навіть не це, а те, звідки у молодого парламентарія, за плечима якого виключно партійна і депутатська робота на місцевому рівні (яка, як відомо, не оплачується), 150 тис. Євро, 800 тис. Грн, колекція вин, картин, антикварні меблі, дорогі годинники, ікони, а ще мощі XIII століття?
Загрузка...
Загрузка...
Молодий політбомонд: хто ці юні таланти в українській владі. Іфографіка Молодий політбомонд: хто ці юні таланти в українській владі. Іфографіка Reviewed by марія іваночко on 13:42 Rating: 5