АКТУАЛЬНО

[5]

Екстрене звернення Михайла Саакашвілі до Українського народу.

Співвітчизники! Українці!
Я запрошую Вас прийти у неділю 27 листопада на Європейську площу, до пам’ятника Чорноволу, щоб голосно висловити все наболіле:
Що колосальний кредит довіри, який отримала діюча Верховна Рада, витрачений.пише http://startco.net.ua
Замість реальних змін ми отримали їхню імітацію: косметичний ремонт поліції і хаос на вулицях, красиві обіцянки реформ і нові схеми відкатів. Українці хотіли відкривати бізнес і заробляти гроші – насправді багатшали тільки чиновники. Причому вони не соромилися, вкрадених ними грошей вистачить, щоб забезпечити армію сучасною зброєю та закупити ліки у всі українські лікарні.
Матері відправляють воювати своїх кращих синів і дочок, а в той час політики торгували інтересами України на марних переговорах, схожих на шантаж. Волонтери одягають і взувають армію, а в той час генерали розкрадають сховища і під виглядом нової техніки купують втридорога металобрухт.
Нас просто зрадили. І ми говоримо – досить!
Ми не хочемо більше бути заручниками жадібності і некомпетентності. Україні потрібен професійний кабмін, патріотичний парламент і відповідальний гарант Конституції.
Покажемо «червону картку» владі – цим горе-реформаторам. Досить чекати – пора діяти! Це має бути остання зима цієї Ради. Ми вимогаємо перевиборів.
Друзі, я втомився чекати змін так само, як і ви. Цієї неділі, 27 листопада, я закликаю усіх, кому дорога доля нашої України вийти і показати цій владі червону картку.
За два роки ця Рада показала, що не хоче і не здатна вирішувати життєво важливі для України проблеми. Жодна вимога Майдану не була виконана. Як крали, так і продовжують красти. Як призначали друзів і кумів, так і продовжують призначати.
Ми вимагаємо перевиборів в рамках існуючого конституційного процесу. Це має бути остання зима з цим парламентом.
Приходьте і обов’язково реєструйтеся за посиланням!

Щиро ваш,

Михайло Саакашвілі

_______
Загрузка...
Загрузка...
Екстрене звернення Михайла Саакашвілі до Українського народу.  Екстрене звернення Михайла Саакашвілі до Українського народу. Reviewed by точка зору on 16:13 Rating: 5