АКТУАЛЬНО

[5]

УКРАЇНЕЦЬ, ВСТИГНИ ДО 28 ЛИСТОПАДА! У ГРОЙСМАНА ШУКАЮТЬ ДЕРЖСЕКРЕТАРІВ У МІНІСТЕРСТВА ІЗ ЗАРПЛАТОЮ У 30-35 ТИС.ГРН


Подача документів на посаду держсекретарів триває до 28 листопада 2016 року Уряд оголосив конкурс на посади держсекретарів у МЗС, Мінмолодьспорту, Міносвіти, МОЗ, Мінрегіонрозвитку, Мінсоцполітики, Мін’юсту, Міноборони, Міністерства з питань тимчасово окупованих територій. Триває подача документів. Сообщает http://de-facto.cc/
Також Кабмін шукає держсекретаря Мінфіну і оголосив повторні конкурси на посади держсекретарів Мінагрополітики та Мінприроди.
“Ми шукаємо сильних та високопрофесійних менеджерів. Приєднуйтесь до команди реформаторів!”, – написав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці у Twitter.
Подача документів триває до 28 листопада, а проведення самого конкурсу відбудеться 6 грудня. Зарплату кандидатам обіцяють у 30-35 тис. грн.
_______
Загрузка...
Загрузка...
УКРАЇНЕЦЬ, ВСТИГНИ ДО 28 ЛИСТОПАДА! У ГРОЙСМАНА ШУКАЮТЬ ДЕРЖСЕКРЕТАРІВ У МІНІСТЕРСТВА ІЗ ЗАРПЛАТОЮ У 30-35 ТИС.ГРН УКРАЇНЕЦЬ, ВСТИГНИ ДО 28 ЛИСТОПАДА! У ГРОЙСМАНА ШУКАЮТЬ ДЕРЖСЕКРЕТАРІВ У МІНІСТЕРСТВА ІЗ ЗАРПЛАТОЮ У 30-35 ТИС.ГРН Reviewed by точка зору on 19:41 Rating: 5