АКТУАЛЬНО

[5]

Магія числа 27 в практиці залучення грошей


Це непарне число має магічну силу, яка допоможе здійснити ваші сподівання в грошовій сфері.
Нескладний ритуал, повторений 27 разів, чудесним чином допоможе отримати те, чого найбільше в житті не дістає, робити реальністю свої мрії.
Техніка виконання магічних дій
Механізм здійснення мрій запускається за допомогою руху вперед. Тобто провести ритуал може будь-яка здатна ходити людина. Слід лише чітко уявляти свої бажання і виконати всі дії точно по схемі. І бажання втіляться в реальність! Практикувати цю нескладну магію можна навіть по дорозі в офіс або за покупками.
Подумайте, чого б вам особливо хотілося в фінансовому плані, і уявіть, що все це вже у вас є. Наприклад, стисненні грошові обставини не дозволяють вам жити на широку ногу, а ви мрієте не дивитися на цінники і купувати всі необхідні товари найкращої якості, подорожувати, відпочивати в дорогих готелях. Уявіть тоді, що перейшли на роботу в іншу фірму, отримуєте вищу заробітну плату і ваш гаманець завжди сповнений банкнот і на банківській картці також завжди багато грошей. Намальована вашою фантазією картинка повинна бути сповнена безліччю подробиць і викликати гарний настрій. Відчуття, що безгрошів’я не повернеться і фінанси тепер завжди будуть в повному порядку, має бути реальним. Змогли все це уявити?
Утримуючи картинку перед своїм внутрішнім зором, починайте рух вперед, рахуючи про себе кроки. Раз, два, три, чотири … Виконавши 27 кроків до своєї мрії, твердо скажіть твердження, яке підтверджує ще раз втілення мрії як вже відбулася подія: «Я вже досягла пристойного добробуту і дохід продовжує зростати з кожним днем». Треба в це повірити!
Цю схему повторіть 27 разів, один раз в день, 27 днів поспіль. Не хвилюйтесь про терміни виконання бажань, просто знайте, що все станеться досить скоро і не хвилюйтеся!
Джерело:ukr.media
_______
Загрузка...
Загрузка...
Магія числа 27 в практиці залучення грошей Магія числа 27 в практиці залучення грошей Reviewed by точка зору on 08:49 Rating: 5