АКТУАЛЬНО

[5]

"Справжні реформи" від Деканоїдзе


Вчора, 22 жовтня, у Києві на стадіоні "Локомотив" провели футбольний турнір Кубок захисника України. У ньому взяли участь команди від Патрульної поліції, полку "Дніпро 1", збірної журналістів та батальйону імені Кульчицького. Пише http://uainfo.org
Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе сфотографувалась із скандально відомим екс-патрульним Олексієм Савкіним, який у лютому 2014 року закликав бійців "Беркута" розігнати "бомжів на Євромайдані". Фотографії розмістив на своїй сторінці в Facebook Іван Оберемко.
З фотографії стає зрозуміло, що Савкін продовжує працювати в лавах патрульної поліції.
Нагадуємо, що інспектор Олексій Савкін був відсторонений від несення служби. Про це повідомив речник МВС Артем Шевченко на своїй сторінці у Facebook.
"З метою з'ясування обставин, які були виявлені під час моніторингу соціальних мереж, Департаментом патрульної поліції України виявлено ознаки порушення дисципліни, морально-етичних норм інспектором Управління патрульної поліції м.Києва Олексієм Савкіним. Відтак, стосовно нього було прийнято рішення про проведення службової перевірки. На час її проведення інспектора Олексія Савкіна відсторонено від несення служби", - написав він.
Скандал довкола Савкіна розгорівся після того, як користувачі соціальних мереж почитали, що поліцейський писав у Twitter під час Революції гідності: "Беркут розженіть цих бомжів, які називають себе українцями" або "Соромно за вас Майдан. Шкода, що ви продажні абсолютно всі. Тому і не домоглися свого. Ми уже з Росією".


_______
Загрузка...
Загрузка...
"Справжні реформи" від Деканоїдзе "Справжні реформи" від Деканоїдзе Reviewed by марія іваночко on 20:35 Rating: 5