АКТУАЛЬНО

[5]

​Поки що як туристи, розмірковують, приглядаються: Росію заполоняють небідні китайці

Мешканці перенаселеної Піднебесною все більше цікавляться знелюдненими просторами своєї сусідки, котра на тлі конфронтації з Заходом, все міцніше впадає в залежність великого сусіда
Все буде Китай
З 1 по 7 жовтня з нагоди Національного свята Китайської Народної Республіки в Росію очікується приплив китайських туристів. Як повідомляє агентство Сінхуань, у 2016 році кількість китайців, які вирушили в закордонні турпоїздки в дні Національного свята, досягне рекордного рівня – близько 6 млн людей, зазначають Патріоти України.
Згідно із статистикою компанії Ctrip, одного з найбільших китайських туроператорів, китаький турпотік до Росії збільшиться на 60 відсотків проти того ж періоду 2015 року.
Росія увійшла в десятку країн за популярністю у туристів з Піднебесної. На думку експертів, підвищення інтересу китайських туристів до Росії пояснюється теплими відносинами між двома країнами, зміною валютного курсу і спрощенням візових формальностей.
Звісно пасіонарних і грошовитих азіатів не так цікавлять пам’ятки великокнязівських та царських часів, як умови життя та бізнесу в сусідній державі, котра відчуває гострий дефіцит людських та матеріальних ресурсів.
Разом з цим спостерігається і збільшення припливу туристів з Росії у Китай. Попри значне скорочення кількості виїжджаючих за кордон російських туристів, в січні-червні цього року число росіян, які вчинили подорож до Китаю, зросла на 45 відсотків.
Загрузка...
Загрузка...
/center>
​Поки що як туристи, розмірковують, приглядаються: Росію заполоняють небідні китайці ​Поки що як туристи, розмірковують, приглядаються: Росію заполоняють небідні китайці Reviewed by марія іваночко on 10:57 Rating: 5