АКТУАЛЬНО

[5]

Наливайченко про транш МВФ: Гроші позичили чотири особи, а розраховуватимуться долями людей

Так екс-очільник СБУ в ефірі програми «Люди.Hard Talk» прокоментував умови отримання кредиту МВФ:«Підписали лист, який до цього часу не оприлюднений, Президент України, прем’єр-міністр Гройсман, голова Нацбанку Гонтарєва і мінстр фінансів України. Що підписали насправді крім технічного меморандуму, який виставлено на сайті Мінфіну?,- задає питання Наливайченко.
1424879360_75
Я тут хочу підтримати Юлію Тимошенко, яка права, що так не можна робити в цивілізованій державі, коли засекречують, коли беруть борги на людей, але розраховуються долями людей, — зазначає Валентин Наливайченко.
В прихованих документах: скорочення медицини, дослівно — скорочення ліжкомісць і лікарень, скорочення заробітньої платні, коли навіть МВФ у своїх документах вказує владі: за 2016-тий рік ви вже скоротили на 30%, — ще скорочуйте (для працюючих пенсіонерів, наприклад, на 15% не колись, а зараз). Але найголовніше, що приховують, — це приватизація для себе любимих, для клану, Обленерго, тобто енергетичних об’єктів України. Це сховали під столом, але все це видно. «Центренерго» домовились приватизувати до квітня 2017 року, — констатує екс-очільник СБУ.
Я хочу найголовніше сказати: в тих документах, які у жодного із представників влади немає сміливості показати людям, міститься дуже багато речей, які насправді без депутатів, без людей вирішувати не мали права», — резюмував Наливайченко.
 http://pl.com.ua
Загрузка...
Наливайченко про транш МВФ: Гроші позичили чотири особи, а розраховуватимуться долями людей Наливайченко про транш МВФ: Гроші позичили чотири особи, а розраховуватимуться долями людей Reviewed by марія іваночко on 10:32 Rating: 5