АКТУАЛЬНО

[5]

Подружжя суддів з Дніпра володіє 3 маєтками з власною церквою, квартирами, землею і 5 гаражами (ВІДЕО) — ЗМІ

Суддя Господарського суду Дніпропетровської області Наталія Петренко, окрім колекціонування нерухомості, відома затриманням на хабарі в 2008 році та святкуванням в 2009-у році ювілею в Ялті, де виступали Олег Газманов та Вєрка Сердючка
Як зазначено у розслідуванні PROSUD, згідно з деклараціями про доходи та витягами з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, суддя Петренко володіє будинком площею 457 кв. м з власною церквою. Будинок є подарунком, вартість якого у 2007 році оцінили у понад 1 млн грн.
Окрім будинку суддя має дві квартири площею 155 кв. м та 66 кв. м. У держреєстрі зареєстрована одна з них, розташована на набережній Дніпра. Також суддя володіє земельною ділянкою в Ялті.
Декларує Петренко «інше нерухоме майно» загальною площею більше 300 кв. м та п’ять гаражів. У деклараціях за 2013 та 2014 роки основним доходом судді та членів її родини з п’яти осіб є заробітна плата. Чоловік судді Наталії Петренко — Ігор Петренко — також працює суддею Господарського суду Дніпропетровської області.

Згідно з декларацією у Ігора Петренка є дві земельні ділянки, будинки площею 287 кв. м та 384 кв. м і квартира на 64,3 кв. м. У Державному реєстрі зафіксований будинок судді Петренка на 287 кв. м у передмісті Дніпра, смт Ювілейному. Другий будинок з’явився у власності судді через рік після придбання першого, у 2007 році.
Джрело: Ракурс
_______
Загрузка...
Загрузка...
Подружжя суддів з Дніпра володіє 3 маєтками з власною церквою, квартирами, землею і 5 гаражами (ВІДЕО) — ЗМІ Подружжя суддів з Дніпра володіє 3 маєтками з власною церквою, квартирами, землею і 5 гаражами (ВІДЕО) — ЗМІ Reviewed by точка зору on 15:02 Rating: 5