АКТУАЛЬНО

[5]

Народжені у 1950-х - 1960-х роках, можуть залишитися без пенсій




На сьогоднішній день більшість українців, які народилися в 1950-1960-х роках, ризикують залишитися без пенсій, оскільки не мають стажу, необхідного для виходу на заслужений відпочинок. Повідомляє https://bdzhola.com
Про це повідомила начальник Головного управління пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака
Сьогоднішня ситуація складалася, починаючи з 1991 року, коли в державі змінилися цінності. Хтось поїхав за кордон, інші стали займатися бізнесом, працювали нелегально.
- зазначила Корчака.
При цьому Корчака підкреслила, що це стосується тільки тих людей, які працювали без трудової книжки і не встигли набрати необхідних 15 років трудового стажу.
Тому держава не може надавати допомогу цій категорії громадян.
- заявила Корчака.
Глава пенсійного фонду Вінницької області підкреслила, що через зміну цінностей держави, "зникла культура трудових відносин, знищувалося виробництво".
І тепер ми маємо покоління, яке не набуло права на пенсію, оскільки не має необхідних 15 років трудового стажу. Це люди у віці 50-60 років, які звертаються до пенсійного фонду, але пенсію їм призначити ми не можемо. І що найсумніше , заробити цей стаж у них вже немає часу.
- пояснила Корчака.
У той же час раніше повідомлялося, що люди, які народилися у 70-80 скоріше за все взагалі
_______
Загрузка...
Загрузка...
Народжені у 1950-х - 1960-х роках, можуть залишитися без пенсій Народжені у 1950-х - 1960-х роках, можуть залишитися без пенсій Reviewed by марія іваночко on 18:12 Rating: 5