АКТУАЛЬНО

[5]

"Треба, б***ь, духовно рости, інкше п****ць": Соцмережі бурхливо зреагували на нецензурну перепалку Гройсмана і Зубка (відео)

Пам'ятаєте, Володимир Борисович обіцяв показати, що таке державне управління? Отож.
Прем'єр Гройсман публічно виматюкав Геннадія Зубка. Фото: ru.tsn.ua.
Українська громадськість 9 вересня стала свідком чергового скандалу у Верховній Раді. Конфлікт виник між прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та віце-прем'єр-міністром Геннадієм Зубком під час години запитань до уряду. Діалог між ними з використанням нецензурної лексики потрапив у пряму трансляцію засідання парламенту, пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Зубко відмовився публічно звітувати про ситуацію із гасінням пожежі на териконі у Львівській області, пославшись на те, що дав ДСНС доручення розібратися. "Ти ще раз так скажеш, я тебе вижену нах** звідси... Ти зрозумів?" - відповів своєму підлеглому прем'єр.

Користувачі соцмереж жваво обговорюють матірну перепалку перших осіб уряду у прямому ефірі.
Михайло Голуб : "Хто матюкається, той х**во вихований".
Roman Golubovsky : "Майстер-клас по жорсткому менеджменту від Гройсмана".


Антон Ходзьо : "Треба, б***ь, духовно рости, інкше п****ць".

Hans Christian Arsentiy :


Бачо Корчілава :

"Звичайно, пан Гройсман жорстко сказав пану Зубку, але не поспішайте його звинувачувати. У нас всі хочуть більше повноважень і менше відповідальності. І дуже люблять перекладати відповідальність на "товаришів".

Тому особисто я вважаю, що правильно Гройсман відреагував, жорстко звичайно, але загалом так і треба. Що б ніхто хвости не розпускав".











http://patrioty.org.ua/
"Треба, б***ь, духовно рости, інкше п****ць": Соцмережі бурхливо зреагували на нецензурну перепалку Гройсмана і Зубка (відео) "Треба, б***ь, духовно рости, інкше п****ць": Соцмережі бурхливо зреагували на нецензурну перепалку Гройсмана і Зубка (відео) Reviewed by марія іваночко on 18:25 Rating: 5