АКТУАЛЬНО

[5]

Жахлива трагедія в небі над Миколаєвом: У ветеранів АТО не розкрилися парашути

Загинули 2 військовослужбовці 79-ї окремої аеромобільної бригади, які брали участь у великій кількості операцій на Донбасі і зробили безліч стрибків з парашутом.
Страшна трагедія забрала життя двох українських військових. Фото: turistplanet.ru.
Страшна подія сталася сьогодні в небі над Миколаєвом. Під час стрибків з висоти 3000 метрів у ветеранів АТО не розкрилися парашути. Раніше досвідчені українські офіцери багато разів відпрацьовували стрибки, а сьогодні, 9 вересня, їх життя обірвалися під час десантування з вертольота. Про це повідомляє "Преступности.НЕТ", передають Патріоти України.
Сьогодні на Тернівському полігоні, який розташований біля Миколаєва, загинули двоє українських офіцерів. За попередніми даними, трагічний інцидент стався близько 13:00.
Згідно з інформацією, загинули військовослужбовці 79-ї окремої аеромобільної бригади, що пройшли АТО. Вони відпрацьовували стрибки з вертольота на висоті 3000 метрів. Під час десантування у військових не спрацювали спортивні парашути типу "крило". Смерть десантників наступила миттєво.
Відзначається, що загиблі офіцери брали участь у великій кількості операцій на Донбасі і зробили безліч стрибків з парашутом.
 http://patrioty.org.ua
Жахлива трагедія в небі над Миколаєвом: У ветеранів АТО не розкрилися парашути Жахлива трагедія в небі над Миколаєвом: У ветеранів АТО не розкрилися парашути Reviewed by марія іваночко on 17:52 Rating: 5