АКТУАЛЬНО

[5]

"Звертаюсь до Захарченка і Плотницького і питаю, чому в заручників після повернення з полону прострелені коліна і вирізані тризуби?" - Грицак

За словами голови СБУ правозахисні організації поки не мають доступу до людей, яких незаконно утримують на окупованих територіях.
Василь Грицак. Фото:ua.112.ua
На брифінгу, який відбувся 23 вересня, в п'ятницю, Василь Грицак, голова СБУ, заявив про те, що раніше СБУ передала в офіси Франсуа Олланда, французького президента, і Ангели Меркель, німецького канцлера, документи і свідоцтва про утримання заручників на територіях "ДНР" і "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.ua
Грицак заявив, що він особисто звертається до Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького і питає, чому полонених тримають в ямах, і чому після повернення на батьківщину у заручників прострілені коліна і вирізані тризуби?
Також глава Служби безпеки підкреслив, що він висловлює надію, що у ватажків терористичних "ЛНР" і "ДНР" залишилося хоч трохи гуманності і людяності, і вони покажуть, що у них в "республіках" є державні структури, які повернуть наших людей назад, адже їх чекають вдома.
За словами Грицака, правозахисні організації поки не мають доступу до людей, яких незаконно утримують на окупованих територіях.
Він закликав усіх міжнародних партнерів звернути на це свою увагу і допомогти Україні знайти заручників, а потім повернути їх додому.
center>
Загрузка...

Загрузка...
"Звертаюсь до Захарченка і Плотницького і питаю, чому в заручників після повернення з полону прострелені коліна і вирізані тризуби?" - Грицак "Звертаюсь до Захарченка і Плотницького і питаю, чому в заручників після повернення з полону прострелені коліна і вирізані тризуби?" - Грицак Reviewed by марія іваночко on 11:50 Rating: 5