АКТУАЛЬНО

[5]

Європейці вкотре неправильно зрозуміли Путіна: У Кремлі відхрестилися від обіцянки Німеччині щодо припинення вогню на Донбасі

У Москві запевняють, що Україні протистоять "збройні сили Донбасу".
У Кремлі заявили, що не могли обіцяти Німеччині дотримуватися режиму припинення вогню на Донбасі, адже "не є стороною конфлікту". Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН, зазначають Патріоти України.
За словами Пєскова, Україні протистоять "збройні сили Донбасу". "Там є режим припинення вогню, який порушується. В такому формулюванні Москва не могла обіцяти, бо Москва не є учасником цього конфлікту. Москва не може оголосити припинення вогню", - заявив Пєсков.
"Ви знаєте, що на лінії розподілу з одного боку перебувають Збройні сили України, а з іншого боку перебувають "збройні сили Донбасу", тобто ополченці", - переконував Пєсков ЗМІ. Що ж до візиту міністрів закордонних справ Німеччини та Франції до України, прес-секретар Путіна відповів, що це не є питанням РФ.
"Здійснюються контакти в рамках двосторонніх відносин. Тут немає ніякого приводу для коментарів". Однак, Пєсков зауважив, що відповідні візити вітатимуться, у разі їхнього сприяння виконанню Україною зобов'язань за Мінськими домовленостями.
Європейці вкотре неправильно зрозуміли Путіна: У Кремлі відхрестилися від обіцянки Німеччині щодо припинення вогню на Донбасі  Європейці вкотре неправильно зрозуміли Путіна: У Кремлі відхрестилися від обіцянки Німеччині щодо припинення вогню на Донбасі Reviewed by точка зору on 22:07 Rating: 5