АКТУАЛЬНО

[5]

«Люди, волиняки, ви бидло???» – лучанин в шоці від фанатів російської попси і блатняка

В один із вечорів у луцькому ресторані звучало караоке, і найпопулярнішими піснями були російські шлягери шансону і блатної пісні. 
Про це пише лучанин Сергій Мостенець у Фейсбуці. 
Він розповів, що був на святкуванні дня народження у закладі, де є караоке. Співали усі охочі. 
«За весь вечір (6 годин) прозвучало аж …2 пісні покійного Кузьми. Все решта - "Кольщик, наколи мне купола" , "Святая Русь", "Офицеры, россияне", "Голуби летят над нашей зоной" і т.д. і це не іронія, саме ці пісні звучали», - пише лучанин.
«Всі ці "шлягери" співали молоді хлопці та дівчата. На прохання 10 людей припинити цю ахінею відповідь хлопчини, що крутив цю муть: у нас пісні по замовленню», -інформує чоловік.
«І найбільш прикро, що ці пісні співали люди, котрі родом з Волині. З поліських регіонів, де найбільше привезли з Донбасу наших хлопців в гробах», - додає Сергій Мостенець. 
«Слів не можу добрати, люди !!!!!! волиняки!!!!!!! ви бидло ?????????» - пише вражений лучанин.
«Я додаю до посту фото з похорону Микола Королька, уродженця Камінь-Каширського р-ну. Я його знав особисто. Він з перших днів Майдану був на "передку", потім в "Айдарі". І поліг за нашу державу, як герой… Це результат роботи сучасних "офицеров, рассеян", людей без честі та гідності. Чому сучасних? Тому що у Росії є справжні офіцери, котрі пройшли Афганістан та інші гарячі точки, але не скурвились і не приїхали на Україну "мочить укропов", - вважає Сергій Мостенець. 
«Я не проти російськомовних пісень, але люди, майте гідність» - додає автор посту. 


Загрузка...
/center>
Загрузка...
«Люди, волиняки, ви бидло???» – лучанин в шоці від фанатів російської попси і блатняка «Люди, волиняки, ви бидло???» – лучанин в шоці від фанатів російської попси і блатняка Reviewed by точка зору on 13:42 Rating: 5