АКТУАЛЬНО

[5]

Урятована невидимкою Кароль стала квітами в новому кліпі. ВІДЕО



Співачка Тіна Кароль почала новий сезон з нового кліпу на україномовну пісню "Твої гріхи", музику для якої написала сама.
Над кліпом працювала українська компанія "GloriаFX", яка нещодавно отримала премію "MTV Music Awards" в номінації "Найкращі візуальні ефекти" за роботу над відео гурту "Coldplay" "Up & Up".
За сюжетом, Тіна сидить страждає у ванній і якоїсь миті поринає у воду, певно, з метою втопитися. Але її рятує невидимий герой, виносить з води на руках і танцює з нею.
Головним спецефектом кліпу є так звана "жива" анімація. За допомогою комп'ютерної графіки шкіра співачки "розсипається" і крізь неї розпускаються квіти.
Спочатку Тіна страждає у ванній, звісно ж, через кохання
"Це пісня про жіноче прощення. Якщо ми говоримо про справжню і вічну любов, то це завжди всепрощення. Саме про таку любов моя нова пісня. Вона відкриває новий етап у моїй творчості", - зазначила Кароль.
Та вирішує поринути під воду назавжди
"Композиція незвичайна і написана мною зовсім в нестандартний момент. Знаєте, часом натхнення приходить тоді, коли, здавалося б, зовсім йому тут не місце (посміхається). Я виношувала цю пісню півроку, а вірші до неї написав Дмитро Тубольцев. Хто стежить за моєю історією, знає, що Діма - моя перша любов", - казала Тіна в інтерв’ю "Комсомольській правді в Україні".
Вірші, до речі, написав перше кохання Кароль, Дмитро Тубольцев, який зараз перебуває в АТО

Невидимка рятує нещасну з води

Кароль півроку виношувала цю пісню

От, власне, і спецефекти від славнозвісної студії

Тіна розквітла в буквальному сенсі
ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:
Фото прес-служби, відео з YouTube
Урятована невидимкою Кароль стала квітами в новому кліпі. ВІДЕО Урятована невидимкою Кароль стала квітами в новому кліпі. ВІДЕО Reviewed by точка зору on 11:09 Rating: 5