АКТУАЛЬНО

[5]

Трішки приємності: В Мінсоцполітики розповіли, скільки українці відпочиватимуть у наступному році

В 2017 році для українців буде на 5 вихідних днів більше, ніж у поточному році.
В наступному році українці відпочиватимуть на 5 днів більше. Фото: kyiv.depo.ua.
У Міністерстві соціальної політики повідомили, скільки днів відпочиватимуть українці наступного року. У 2017 році буде на 5 вихідних днів більше, оскільки деякі державні свята припадають на вихідні, передають Патріоти України.
Так, українці не працюватимуть 1 січня — Новий рік; 7 січня – Різдво Христове; 8 березня – Міжнародний жіночий день; 16 квітня – Пасха (Великдень); 1 і 2 травня – День міжнародної солідарності трудящих; 9 травня – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні; 4 червня – Трійця; 28 червня – День Конституції України; 24 серпня – День незалежності України; 14 жовтня – День захисника України.
За графіком п'ятиденного робочого тижня з вихідними днями у суботу та неділю у 2017 році вихідний день у неділю 1 січня має бути перенесений на понеділок 2 січня, вихідний день у суботу 7 січня – на понеділок 9 січня, вихідний день у неділю 16 квітня – на понеділок 17 квітня, вихідний день у неділю 4 червня – на понеділок 5 червня, вихідний день у суботу 14 жовтня – на понеділок 16 жовтня. Тому з’являються п’ять додаткових вихідних понеділків.
Нагадаємо, згідно з законодавством, коли святковий або неробочий день (ст. 73 КЗпП України) збігається з вихідним днем, вихідний день переноситься на наступний після святкового або неробочого.
Трішки приємності: В Мінсоцполітики розповіли, скільки українці відпочиватимуть у наступному році Трішки приємності: В Мінсоцполітики розповіли, скільки українці відпочиватимуть у наступному році Reviewed by марія іваночко on 07:36 Rating: 5