АКТУАЛЬНО

[5]

П’яний Прокурор з Косівського району вчинив ДТП на Коломийщині, – свідок (фото)

За повідомленнями очевидців 21 серпня колишній Прокурор Косівської Прокуратури, а нині працівник облпрокуратури Олег Вишиванюк ймовірно перебуваючи в нетверезому стані вчинив ДТП в с. Іванівці Коломийського району. Прокурор серйозно зачепив автомобіль мешканців коломийщини, які на щастя залишились живими. В автомобілі були малолітні діти.
Відомо також, що прибувші на місце події поліцейські почали тиснути на потерпілих.
Хочу максимального репосту!!!! Вчора,в 20.40 в с. Іванівці Коломийського району на великій швидкості в нашу машину в’їхав прокурор Косівського району Вишиванюк Олег. Це п’яне БИДЛО навіть не зупинилося!!! В нашій машині находилося 2 діток одне з них немовля! Зрозуміло,що раз це Бидло-прокурор значить йому за це нічого не буде! Міліція на місце ДТП приїхала через 2 години!!! Уявіть 2 години!!! Це після наших дзвінків на гарячу лінію!!! Тато цього…… прибіг на місце події і притягнув невістку(доречі татко теж Майор міліції),буцімто це вона була за кермом! З її слів у нас був стрес і нам здалося що машиною керував чоловік!!!! УЯВІТЬ НАРОД,свідчення з неї ніхто не взяв,дозволили їй на другий день явитися!!! Шок!!!! Це такі у нас зміни! Це так ми йдемо до Євросоюзу! В поліції нас стали переконувати,що нічого ми не доб’ємся!!!! Та сторона винна на 1000%але ж ви розумієте!!!Люди села Іванівці по черзі підходили до нас і розповідали,як бачили винуватця тікаючим,але ніхто свідчити не буде!!! Бояться,їм ще жити в тому селі. Поки таке…..буде при владі ми звичайно нічого не доб’ємся. Як кажуть в народі”рука руку миє”. Будьте обережні і купіть собі обов’язково відеорегістратор!!Народ у Вас велике село,а ви боїтеся купки парнокопитних!!! – йдеться в дописі Юлії Ткачук.

П’яний Прокурор з Косівського району вчинив ДТП на Коломийщині, – свідок (фото)  П’яний Прокурор з Косівського району вчинив ДТП на Коломийщині, – свідок (фото) Reviewed by точка зору on 09:01 Rating: 5