АКТУАЛЬНО

[5]

Журналіст програми «Гроші» володіє майном на суму понад мільйон доларів


Відомий журналіст-розслідувач, ведучий програми «Гроші» на 1 + 1 Олександр Дубинський і його дружина виявився власником 10 квартир, 8 машин і 6 земельних ділянок.
Причому куплено все це добро було за останні два роки. Про це йдеться в розслідуванні, опублікованому на сайті «Обозреватель» на основі даних з відкритих реєстрів власності.
За даними журналістів, загальна вартість тільки квартир і учасників Дубинського становить не менше 1 мільйона доларів. Вартість колекції автомобілів підрахувати важко, так як в їх числі є і раритетні екземпляри.
Серед квартир чимало елітної нерухомості в нових житлових комплексах. А серед автопарку - відразу 5 «Мерседесів» і «Порше».
Журналіст «Обозревателя» задається питанням - за рахунок чого Дубинський зміг заробити гроші на такі дорогі покупки і чи вказані ці доходи в його декларації.
У публікації також йдеться, що Дубинський на ринку піар-послуг відомий не тільки як журналіст, який постійно критикує політику НБУ і Валерії Гонтарєвої, але і як блогер, який бере гроші за свої публікації. А також практикує прямий шантаж юридичних і фізосіб, змушуючи їх платити йому «абонплату». 

Журналіст програми «Гроші» володіє майном на суму понад мільйон доларів Журналіст програми «Гроші» володіє майном на суму понад мільйон доларів Reviewed by марія іваночко on 20:31 Rating: 5